Afscheid juf Nora

Vrijdag 3 november was de Theo Thijssenschool voor één dag de Nora de Priesterschool, omdat juf Nora op deze dag afscheid nam van het onderwijs. Deze dag stond helemaal in het teken van juf Nora. ’s Ochtends was er een kaashapjeswedstrijd, omdat juf Nora altijd kaas op haar boterham eet. Veel kinderen hadden thuis kaashapjes gemaakt die juf Nora samen met Els Mesu van Kaasboerderij Schellach geproefd hebben. De wedstrijd werd in de onderbouw gewonnen door Kirsten uit 4B en in de bovenbouw door Wouter uit 8B. Zij kregen een heerlijke kaasletter van Schellach. Klik hier voor de foto’s.

De kinderen hadden voor juf Nora een echt blotevoetenpad gemaakt, omdat juf Nora graag op blote voeten loopt. Klik hier voor de foto’s en filmpjes. Er staat ook een filmpje tussen van Stepan die thuis een test deed voor een stukje van het blotevoetenpad.

In de middag hebben de kinderen van de groepen 7 en 8 liedjes gezongen, toneelstukjes opgevoerd en gedanst voor juf Nora. Klik hier voor de foto’s.

Het was een hele leuke dag, waarvan alle kinderen maar zeker ook juf Nora enorm heeft genoten.