Proefjesmarkt groepen 5

In de groepen 5 hebben wij gewerkt met wereldoriëntatie aan de aardse extremen markt. De kinderen hebben in tweetallen aan een werkstuk of presentatie gewerkt.
Allereerst heeft groep 5a de werkstukken aan 5b laten zien, en ook andersom. Het is de bedoeling dat de kinderen veel aan elkaar leren over aardse extremen. De kinderen hebben hard gewerkt om het te presenteren. Ook hebben ze proefjes gemaakt. Sommige proefjes zijn een beetje mislukt, maar de kinderen hebben er veel plezier in gehad. De aardse extremen markt bestaat uit: per tweetal een tafel waar de kinderen hun presentaties laten zien. En ook de leraren hebben er hard aan gewerkt om de kinderen dit laten presenteren. De kinderen hebben zich erg vermaakt en hebben zichzelf ook veel geleerd. Bijvoorbeeld hebben ze geleerd hoe je een presentatie moet maken en omgaan met een ander als je het oneens bent met elkaar. Ze hebben de tafels naast elkaar gezet in de klas. Allebei de groepen hebben dus genoten. Klik hier voor de foto’s.

Fien en Nicky