Schoolreizen 2018

Schoolreis groepen 3 en 4

Donderdag 14 juni zijn de kinderen van de groepen 3 en 4 op schoolreis geweest naar Blijdorp. Klik hier voor de foto’s.

Schoolreis basisgroepen

Maandag 28 mei zijn de kinderen van de basisgroepen met de bus naar Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme geweest. wat hebben ze met z’n allen genoten. Klik hier voor de foto’s.

Schoolreis groepen 5 en 6 naar Deltapark Neeltje Jans op maandag 28 mei

We zaten in de bus en zongen heel erg BLIJ! 🚍
We leerden over water in de Oosterscheldekering! 🌉
En we zagen ZEEHONDJES!
En we maakten een ritje met de boot!
We speelden fijn in het water parkje!🤽

END
(Mika en Aniek)   klik hier voor de foto’s

Schoolkamp groepen 8

Van maandag 14 mei t/m woensdag 16 mei zijn we op schoolkamp geweest in Burgh-Haamstede. Op de heenweg gingen we langs het zwembad, het zwemparadijs in Kamperland. Toen we na het zwemmen verder reden moesten we over de dammen. We hadden hele harde wind tegen. De groep was in tien stukken verdeeld. ‘s Avonds gingen we bosspelen doen, levend stratego en het klikker-spel. De volgende dag gingen we vliegers maken van plastic zakken en stokjes. Dat ging niet zo heel goed. We gingen ook sport en spel doen, een soort van survivallen. Daarna gingen we nog naar het strand de vliegers uit testen en zwemmen, maar het water was heel koud. ‘s Avonds gingen we barbecueën en de bonte avond. De volgende dag moesten we super vroeg opstaan. We gingen toen terug fietsen en langs Veere. Daar gingen we een speurtocht doen en daarna winkelen. Je kon naar oma`s snoepwinkeltje. En als laatst gingen we terug naar school fietsen. Het was een heel leuk kamp! Klik hier voor de foto’s.
Lucas en Roan