Schoolzwemkampioenschappen 2019

Zaterdag 16 februari vond het jaarlijkse zwemtoernooi voor scholen plaats in het Vrijburgbad. Er deden van de Theo Thijssenschool wel zes teams mee. Juf Tonny en meester Jurjen hebben de teams begeleid. Er waren veel enthousiaste ouders op de tribune om de kinderen aan te moedigen. Het eerste team van de Theo Thijssen is kampioen geworden en er zijn ook een aantal individuele prijzen gewonnen. Iedereen moest één keer de rugslag zwemmen, één keer de vrije slag en er werd twee keer in estafetteverband gezwommen. Ook was er uiteraard weer de ludieke estafette. We kijken met zijn allen terug op een sportieve maar ook zeer gezellige dag. Het eerste team van de Theo Thijssenschool mag door naar het Zeeuws Kampioenschap op zaterdag 6 april in Oostburg. Klik hier voor de foto’s.