Koningsspelen

Vrijdag 12 april hebben wij, de Theo Thijssen en de Louise de Colignyschool, met de wijk de Koningsspelen 2019 gevierd. Er was een een ‘ Paauwenburg Trail’ georganiseerd. De kinderen hebben gewandeld en hardgelopen door straten en gebouwen in de wijk Paauwenburg. Er is een goed doel gesponsord, De Burgerij.

De kinderen hebben ook nog genoten van een gezamenlijke lunch op school.

Inmiddels hebben wij vanuit de Burgerij hebben wij een bedankje ontvangen in verband met de organisatie van de zeer gezellige Koningsdag die bovendien een geweldig bedrag heeft opgebracht. Zij bedanken ouders, kinderen en de beide schoolteams voor alle inspanningen en de meer dan geslaagde Paauwenburg Trail.
De Burgerij gaat nu aan de slag met de ideeën die de kinderen hebben gegeven voor activiteiten die de Burgerij kan houden. Er wordt hier een plan voor gemaakt dat komend schooljaar uitgevoerd kan worden. Dit is mede mogelijk door het sponsorgeld dat de kinderen hebben opgehaald met de Paauwenburg Trail.