Sinterklaas

Sinterklaas kwam natuurlijk ook dit jaar weer met zijn Pieten op de Theo Thijssen.
Pietje Verliefd verbleef al een tijdje bij ons op school, want in de onderbouw was een prachtige slaapkamer ingericht.

Daar vroeg hij de kinderen steeds om hulp, om aan Pietje Amora te laten blijken dat hij echt verliefd op haar was.

Op 5 december was het dan eindelijk zo ver en kwam Sinterklaas samen met Pietje Amora aan op school. Maar waar was Pietje Verliefd nou? Gelukkig verscheen Pietje Verliefd al snel op het dak met een heuse serenade voor Pietje Amora. Toen wij met heel de school “pieten liefde” zongen kon Pietje Verliefd zijn Pietje Amora in zijn armen sluiten.

Na deze mooie aankomst ging Sinterklaas met zijn Pieten alle klassen in de onderbouw langs en sloot hij in de bovenbouw af met een gezellig “dansfeest”! Wat een prachtige surprises zijn er ook dit jaar weer gemaakt in alle bovenbouwklassen!

Tot volgend jaar Sinterklaas! Klik hier voor de foto’s.