Schooldamtoernooi

Woensdag 5 februari zaten er weer bijna 30 Theo Thijssen leerlingen te zweten en (soms) diep na te denken.
Waarom? Nou, gewoon….vanwege het jaarlijkse schooldamtoernooi van de gemeente Vlissingen. in het zaaltje naast/voor speeltuin Lammerenburg. Dat deden ze op hun vrije woensdagmiddag. Geheel vrijwillig, echt waar.
Sommigen maakten hun debuut en daar horen (natuurlijk, herkenbaar ook) best wat zenuwen bij. Vooral te zien bij sommige kinderen uit onze groepen 5. Dan was het extra leuk en welkom dat er een potje gewonnen werd! Opvallend was verder het grote aantal meiden/meisjes uit groep 7/8 dat deelnam. Hartstikke leuk!
Onze damtoppers uit groep 6 ( Doeke, Joes, Jona, Mats en Mik) EN die uit groep 8 ( Amin, Hannah, Ismaƫl, Mohammed en Nienke) hadden naast plezier ook nog succes. Dankzij hun 2e plaatsen mogen zij allemaal mee gaan doen aan het Zeeuws Kampioenschap.
Dit jaar op woensdag 4 maart in Kapelle.