Overblijf en opvang

De Boterhammenbrigade (4-12 jaar)

Naast buitenschoolse opvang verzorgt Kinderopvang Walcheren het overblijven tussen de middag: De Boterhammenbrigade. Hierbij zorgen we voor een professionele opvang van uw kind tussen-de-middag op school. De begeleiding wordt gedaan door pedagogisch medewerkers en vrijwilligers.

Er wordt gezamenlijk gegeten. Daarna kan uw kind een spelletje doen, buitenspelen, een puzzel maken of rustig een boek lezen. Zo krijgt uw kind weer voldoende energie voor de middag op school.

Hoe werkt het?

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor de Boterhammenbrigade door de het formulier ‘Overeenkomst Boterhammenbrigade / Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet’, te downloaden via www.boterhammenbrigade.nl. Deze stuurt u ingevuld en ondertekend naar: KOW Boterhammenbrigade (administratiekantoor), Postbus 111, 4920 AC Made, of per e-mail: murlen@murlendienstverlening.com.

Na de verwerking van de gegevens door het administratiekantoor, ontvangt u een inlogbrief voor iDEALnet. Hierna kunt u inloggen op uw eigen ouderpagina. U kunt uw kind via deze pagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. U dient uw kind uiterlijk op de dag zelf tot 09.00 uur aan- of af te melden. In noodgevallen kan er nog aan- of afgemeld worden tot 12.00 uur door telefonisch contact op te nemen met het administratiekantoor: 085-2734910.

Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen. Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat kost het?

Voor het schooljaar 2019-2020 betaalt u € 2,40 per keer.

U koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in. Voor de Boterhammenbrigade ontvangt u geen kinderopvangtoeslag.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website www.boterhammenbrigade.nl.

BSO Zeehelden (4-12 jaar)

Uw kind is direct na schooltijd welkom bij BSO Zeehelden om samen met andere kinderen te spelen, knutselen, computeren, sporten, uitstapjes te ondernemen en workshops te volgen.

De kinderen worden na schooltijd door pedagogisch medewerkers opgevangen in het BSO-lokaal. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Bij de BSO organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Vanzelfsprekend mogen de kinderen zelf kiezen wat zij leuk vinden om te doen.

Avonturen in de schoolvakanties

In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Dan gaan ze naar het strand, doen workshops, dansen, maken muziek, sporten, maken lekkere hapjes, gaan naar voorstellingen en nog veel meer. Het is tenslotte vakantie!

Beleef de dag mee met Mijn KOW

NIEUW: Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij de BSO. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Openingstijden

De BSO is direct na schooltijd open tot 18.00 uur. Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.30 uur totdat de school begint. Tijdens de vakantie is de BSO geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Op enkele locaties is verlengde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 19.30 uur..

Contracten en kosten

Heeft u een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een uurtje? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan. Ga naar www.kinderopvangwalcheren.nl om de mogelijkheden te bekijken.

Wij rekenen graag de kosten voor u uit!

De prijzen die Kinderopvang Walcheren hanteert, zijn inclusief eten, drinken en activiteiten. Wat de opvang u uiteindelijk kost, hangt af van het aantal uur en het pakket dat u afneemt en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Ouders die beiden werken of studeren kunnen bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Als u wilt, kan de afdeling Klantadvies van KOW vrijblijvend voor u uitrekenen wat BSO in uw situatie kost.

Bel voor persoonlijk advies naar 0118-626350 of mail naar  klantadvies@skow.nl.

Vrijblijvende rondleiding of meer informatie?

Wilt u meer weten over de BSO dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met de afdeling Klantadvies op telefoonnummer 0118-626350. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Een afspraak hiervoor kunt u maken bij de BSO of door contact op te nemen met de afdeling Klantadvies op telefoonnummer 0118-626350 of per mail  klantadvies@skow.nl. U kunt ook kijken op de website www.kinderopvangwalcheren.nl.

Inschrijven

Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden.