Overblijf en opvang

Continurooster tot zomervakantie 2021

Vanwege het coronavirus werken wij tot aan de zomervakantie 2021 met een continurooster. In de periode tot aan de zomervakantie zullen wij als schoolteam ervaren hoe het is om met een continurooster te werken om zo vervolgens een weloverwogen beslissing te kunnen nemen m.b.t. het definitief wel of niet structureel invoeren van een continurooster. Indien we na de zomervakantie van 2021 niet langer kiezen voor een continurooster, zal de school de mogelijkheid voor TMO (Tussen de Middag Opvang) verzorgen, zoals hieronder beschreven.

De Boterhammenbrigade (4-12 jaar)

Tussen de middag wordt de overblijf georganiseerd door de Boterhammenbrigade. Hierbij zorgen we voor een professionele opvang van uw kind tussen-de-middag op school. De begeleiding wordt gedaan door pedagogisch medewerkers en vrijwilligers.

Er wordt gezamenlijk gegeten en er wordt onder toezicht buiten gespeeld. Zo krijgt uw kind weer voldoende energie voor de middag op school.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Wil je je kind inschrijven voor de Boterhammenbrigade? Je doet dit als volgt:

 1. Download het formulier Inschrijfformulier Boterhammenbrigade.
 2. Vul het formulier in, onderteken het en stuur het naar Murlen Dienstverlening, Postbus 111, 4920 AC Made. Je kunt ook mailen naar: murlen@murlendienstverlening.com.
 3. De overeenkomst gaat in, zodra de inschrijving is verwerkt door het administratiekantoor.
 4. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een inlogbrief voor iDEALnet.
 5. Na registratie in iDEALnet ontvang je een e-mail met je gebruikersnaam. Hiermee kun je inloggen op je eigen ouderpagina.

Spelregels

 • Je kunt je kind via de ouderpagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. Dit kan tot op de dag zelf, tot uiterlijk 10.00 uur.
  (log in persoonlijke ouderpagina: inloggen ouderpagina Boterhammenbrigade
 • Op je persoonlijke pagina kun je je kind(eren) zelf aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade en tegoed inkopen. Als je problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met het administratiekantoor: 085 – 27 34 910.
 • In noodgevallen kun je je kind nog aan- of afmelden tot 12.00 uur door te bellen naar het administratiekantoor: 085 –27 34 910.
 • Je dient vooraf saldo in te kopen.
 • Zorg er voor dat er voldoende saldo op je overzicht staat. Je vindt je saldo op de ouderpagina.
 • Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen.
 • Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.


Wat kost het?

Voor schooljaar 2019 – 2020 betaal je € 2,50 per keer. Je koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in. We rekenen € 0,40 verwerkingskosten per transactie. Voor de Boterhammenbrigade kun je geen kinderopvangtoeslag aanvragen.


Vragen?

U kunt uw vragen zeven dagen per week stellen van 08.00 uur tot 22.00 uur. Bel met het administratiekantoor van de Boterhammenbrigade: 085 – 27 34 910.

Op een rijtje:
– Er is geen minimumafname.
– U koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in (exclusief verwerkingskosten; € 0,40 per transactie).
– Alle kinderen uit het gezin kunnen gebruikmaken van het ingekochte saldo. Er is 1 gezinssaldo.

BSO Zeehelden (4-12 jaar)

Uw kind is direct na schooltijd welkom bij BSO Zeehelden om samen met andere kinderen te spelen, knutselen, computeren, sporten, uitstapjes te ondernemen en workshops te volgen.

De kinderen worden na schooltijd door pedagogisch medewerkers opgevangen in het BSO-lokaal. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Bij de BSO organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Vanzelfsprekend mogen de kinderen zelf kiezen wat zij leuk vinden om te doen.

Avonturen in de schoolvakanties

In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Dan gaan ze naar het strand, doen workshops, dansen, maken muziek, sporten, maken lekkere hapjes, gaan naar voorstellingen en nog veel meer. Het is tenslotte vakantie!

Beleef de dag mee met Mijn KOW

NIEUW: Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij de BSO. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Openingstijden

De BSO is direct na schooltijd open tot 18.00 uur. Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.30 uur totdat de school begint. Tijdens de vakantie is de BSO geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Op enkele locaties is verlengde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 19.30 uur..

Contracten en kosten

Heeft u een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een uurtje? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan. Ga naar www.kinderopvangwalcheren.nl om de mogelijkheden te bekijken.

Wij rekenen graag de kosten voor u uit!

De prijzen die Kinderopvang Walcheren hanteert, zijn inclusief eten, drinken en activiteiten. Wat de opvang u uiteindelijk kost, hangt af van het aantal uur en het pakket dat u afneemt en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Ouders die beiden werken of studeren kunnen bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Als u wilt, kan de afdeling Klantadvies van KOW vrijblijvend voor u uitrekenen wat BSO in uw situatie kost.

Bel voor persoonlijk advies naar 0118-626350 of mail naar  klantadvies@skow.nl.

Vrijblijvende rondleiding of meer informatie?

Wilt u meer weten over de BSO dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met de afdeling Klantadvies op telefoonnummer 0118-626350. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Een afspraak hiervoor kunt u maken bij de BSO of door contact op te nemen met de afdeling Klantadvies op telefoonnummer 0118-626350 of per mail  klantadvies@skow.nl. U kunt ook kijken op de website www.kinderopvangwalcheren.nl.

Inschrijven

Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden.