Peutergroep Zeehelden (2-4 jaar)

Peutergroep Zeehelden van Kinderopvang Walcheren zorgt voor een goede voorbereiding op de basisschool. Bij de peutergroep staat spelen, leren en genieten centraal. De peuters leren om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes. Dit maakt de overgang naar de basisschool minder groot.

Doordat de peutergroep in de school gevestigd is, is er veel contact tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hierdoor is er een doorgaande leerlijn die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt. De samenwerking wordt in de toekomst verder uitgebreid. Denk aan het volgen van dezelfde thema’s en samenwerken bij activiteiten.

Openingstijden

Peutergroep Zeehelden is van maandag tot en met  vrijdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur. U bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Kosten en inschrijven

Ga voor meer informatie en om uw kind in te schrijven naar: https://www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/peutergroep/

Meer weten?

Geïnteresseerd in een rondleiding of informatiepakket? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren: 0118 – 62 77 16 of  klantadvies@skow.nl.