Schoolgids

Scholen verschillen steeds meer. In manier van werken, in sfeer en in wat kinderen leren. Scholen hebben verschillende kwaliteiten en leggen verschillende accenten. Deze gids geeft aan waar de Theo Thijssen voor staat, zodat ouders weten waar ze de school op kunnen aanspreken. Als we spreken van ouders, dan bedoelen we steeds ouders/verzorgers.

In deze schoolgids kunnen ouders lezen over:
– de opzet van het onderwijs;
– de zorg voor kinderen;
– wat de Theo Thijssen van ouders verwacht;
– wat ouders van de school kunnen verwachten;
– diverse activiteiten en regelingen

Deze schoolgids is geschreven door de schoolleiding. Daarna is de inhoud aan de medezeggenschapsraad voorgelegd en vastgesteld.

Deze gids is bedoeld voor ouders die nu kinderen op onze school hebben én voor ouders van toekomstige leerlingen. Misschien dat dit uw eerste kennismaking met de Theo Thijssen wordt, misschien dat u de school al kent uit verhalen van andere ouders. In alle gevallen hopen we dat deze gids u die informatie geeft die u wenst.

Indien u als ouder behoefte heeft om op deze schoolgids te reageren, of indien u suggesties heeft, dan kunt u contact opnemen met de schoolleiding.

U kunt de gids hier downloaden in pdf-formaat.

Vanwege het coronavirus hebben wij een extra inlegvel voor de schoolgids met daarop aanvullende en gewijzigde maatregelen die voor u van belang zijn om te weten. Klik hier om het inlegvel te lezen.